PARTNERSKAP BASERT PÅ TILLIT

Thermomax Trondheim As er en norskbasert logistikkleverandør som ble etablert i mars 2002 etter nedleggelsen av Coop sin egentransport i Trondheim.

VÅR FLÅTE MED LASTEBILER OG TILHENGERE

I den daglige driften etterstreber vi å følge vår firma-filosofi – å fokusere på «trygg levering, sikkert og til avtalt tid» Vi er en seriøs bedrift som ønsker å være en foretrukket transportør i markedet. Vi går foran og håper vi kan være et forbilde hva angår trafikk, sikkerhet, opplæring og drift.

Vi kjører i hovedsak Coopvarer mellom Østlandet og Trøndelag i tillegg til fisk for MOWI fra Hitra/Ulvan og ned til Oslo. Våre administrasjonslokaler ble i 2010 flyttet til større lokaler på Heggstadmoen/Sandmoen, sør i Trondheim. Fra bare 6 distribusjonsbiler og 1 langdistansebil, utvidet vi hvert år for å sikre vår posisjon på hjemmemarkedet.

I dag består flåten vår bare av nye lastebiler med Euro 6, gass eller EL, som matcher de høyeste standarder.
Alle våre lastebiler er miljøvennlige, med laveste CO2 -utslippsstandarder. Vår flåte teller 32 trekkvogner og 45 tilhengere. Vi kjører i gjennomsnitt over 350 lass hver uke.

Vi bytter alle trekkvogner etter to år, og alle hengere etter fire år. I 2023 fikk vi en EL bil,  vi er nå i starten av 2024 og har allerede fått en gassbil, flere er rett rundt hjørnet, samt at flere av våre Euro 6 biler skal fornyes.

NORSKBASERT LOGISTIKKLEVERANDØR

Våre administrasjonslokaler ble i 2010 flyttet til større lokaler på Heggstadmoen/sandmoen,
sør i Trondheim. Vi teller i dag 50 ansatte fordelt på administrasjon, sjåfører og lager. (Heggstadmoen 18, 7080 Heimdal)

GIRTEKA LOGISTICS

Thermomax majoritetsaksjonær er Girteka Logistics med 100% av aksjene. Girteka Logistics er en internasjonal gruppe med selskaper med hovedkontor i Litauen.

For mer informasjon, se http://www.girteka.eu

 

thermomax_logo_v2

TILLEGGSINFO:

Vi har sjekk av alle våre enheter hver 3. måned på WIST lats&buss. Dette medfører sjelden eller aldri driftsstans langs vegen.
Dekkavtale med Vianor
Vi holder egne vinterkurs hvert år (Okt/Nov) som er obligatorisk for alle våre sjåfører. Oppfriskning til vinteren. Krav om å legge kjetting, sjekk av utstyr/kjøreadferd etc.
Instruktører og foredragsholdere fra både Volvo, Statens Vegvesen, Drive For Life, Utrykningspolitiet og Brann & redning
Thermomax Trondheim As er medlem av NLF og godkjent Fair-Transport bedrift

Velkommen innom for en kaffe og en hyggelig prat om du ønsker!

Bildegalleri